Eşti aici

Eugen Doga își va prezenta noile cvartete în acest weekend. NOI.md. 21.11.2015

În acest weekend, maestrul Eugen Doga îi adună pe prietenii muzicii sale la propriul salon de creație pentru a le prezenta noile sale capodopere, relatează NOI.md.

Intervievat de NOI.md, Eugen Doga a menționat că în cadrul acestei seri de creație vor fi prezentate Cvartetele 3 și 5, care au fost publicate recent la Sankt-Petersburg. „Aș vrea să prezint publicului de acasă Cvartetele 3 și 5 reeditate, pentru că aici nu au fost încă interpretate. Iar locul unde se va desfășura prezentarea este unul foarte important pentru mine – în Salonul de creație, fiind eu însumi gazda”, a afirmat maestrul.

La eveniment vor fi prezenți, așa cum spune compozitorul, „nu fanii, ci prietenii muzicii” sale. Concertul va începe la ora 16.00, concomitent fiind difuzat de postul național de radio.

La începutul lunii decembrie, Eugen Doga pleacă într-o vizită în Austria, unde va participa la un festival. „Este vorba de un festival internațional de filme pe tema baletului. Tot atunci voi avea și o seară de creație”, a relatat compozitorul.

NOI.md 

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.