Вы здесь

Crăciun fericit și un An Nou bun!

Stimați vizitatori ai saitului meu, dragi iubitori ai muzicii mele, felicitările mele fierbinți cu nașterea Domnului nostru Iisus Hristos!la mulți ani!  Vă felicit  cu minunatele și frumoasele noastre sărăbători de iarnă,  pe care le-au creat  strămoșii noștri pentru a cânta  frumusețea acestei lumi, frumusețea spiritului omenesc,refacerea naturii,care din nou și-a întors cursa  spre Primăvară, spre Renaștere,spre Căldură și Soare. Vă mulțumesc pentru dragostea către muzică care ne adună și ne unește, care ne ajută să deschidem  în sinele nostru rezervele spirituale ascunse care nu știu de hotare și ne îndeamnă  în lumea  sentimentelor încă necunoscute, ÎNCOLO, unde e veșnică armonie și veșnică mișcare. Doresc la toată lumea  multă sănătate, realizarea tuturor viselor,dragoste  către toată lumea bună și frumoasă, dragoste pentru cei apropiați și cei iubiți. Noroc fiecărei familii, fiecărui copil, tuturor îndrăgostiților  de pe toate meridianele planetei.

Cu suportul muzicii mele eu mă strădui prin fiecare notă, prin fiacare sunet al ei, să aduc câte un pic de lumină și bucurie în sufletele  voastre,în inimele voastre , și ca  privirile ochilor voștri  să se ridice încolo hăt,spre bolta cerului, care ne atrage ca un magnet spre veșnicile  sale taine, ca apoi să ne înroleze în fantasticul și necuprinsuldans al galacsielor.

Sărbători frumoase de Sfântul  Crăciun!  Mulți ani planetei noastre, tu, tuturor oamenilor  de bună credință care doresc noroc,pace și înflorire.Dar și muzică. La mulți ani!

Eugen   Doga

Merry Christmas and Happy New Year! 

С Новым годом и Рождеством!

Joyeux Noël et Bonne Année! 

Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!  

¡Feliz Navidad y próspero Año Nuevo!

 

 

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.