Вы здесь

Premiera pentru Eugen Doga: "Visul oricarui artist este sa apara acolo pe scena..." La ce eveniment grandios din afara tarii, urmeaza sa participe maestrul - VIDEO. O seara perfecta. 14.06.2018

VIDEO  

Pe 1 iulie, muzica lui Eugen Doga va pluti in aer la Teatrul Verde din capitala. Dupa succesul concertului aniversar organizat anul trecut, maestrul s-a gandit sa le dea intalnire fanilor tot in aer liber. Cum decurg pregatirile, a povestit chiar artistul.

[Premiera pentru Eugen Doga: "Visul oricarui artist este sa apara acolo pe scena..." La ce eveniment grandios din afara tarii, urmeaza sa participe maestrul - VIDEO]

In prima zi a lunii iulie, la Teatrul Verde va avea loc "O seara in parc", un eveniment de anvergura, care va aduce pe scena unii dintre cei mai notorii artisti de la noi din tara. 

"Profesia se incepe de la disciplina. Nu este disciplina, nu este profesie." a spus compozitorul, referindu-se la cerintele ce trebuie sa le respecte artistii atunci cand se aduna la repetitii.  

Pe 15 iunie, Eugen Doga va participa la un concert festiv dedicat Centenarului Marii Uniri, care va avea loc la Viena: "Visul oricarui artist este sa apara acolo pe scena..." 

Intrebat ce planuri de vacanta are, artistul a spus: "Vacanta, ce inseamna aceasta? Trebuie sa ma uit in dictionar." Afla cum prefere muzicianul sa se odihneasca. 

O seara perfecta

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.