当前位置

Eugen Doga îşi aşteaptă mâine seara fanii la un nou concert de excepţie. Prime. 15.05.2019

Eugen Doga îşi aşteaptă mâine seara fanii la un nou concert de excepţie intitulat „Drumul amintirilor”. Spectacolul va avea loc în incinta Palatului Naţional" Nicolae Sulac" începând cu ora 18:00.

În cadrul emisiunii "Prima Oră" de la Prime, maestrul a povestit admiratorilor despre concert, despre emoţiile cu care vine de fiecare dată în faţa spectatorilor, a depănat amintiri şi ne-a spus care este sensul vieţii, pentru el.  

"Viaţa este, de fapt, un spectacol cu fel de fel de tablouri. Multe tablouri frumoase au fost şi de aceea aş vrea să mă împărtășesc cu aceste tablouri", a spus  EUGEN DOGA, compozitor.

Eugen Doga va fi acompaniat de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „S. Lunchevici” , iar printre invitaţi vor fi artişti din România: Fuego şi Maria Donose, dar şi cântăreţi autohtoni, cum ar fi: Iurie Sadovnic, Mariana Bulicanu, Vitalie Advahov, „DoReDoS” și „Briosonores”. Compozitorul a încurajat fanii să vină la spectacol, pentru că artiştii de la noi merită, cu adevărat, să fie ascultaţi 

"E problemă apropo cu fanii din cauza că sunt derutați, fiindcă noi vedem că în fiecare săptămână vin cu turmele de la Moscova, de nu ştiu unde, actori care acolo sunt demult deja răsuflați, noi îi depăşim pe cei de acolo", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Eugen Doga şi-a amintit la"Prima Oră" şi de profesorul său, Pablo Baccini, italianul care l-a învăţat să facă muzică adevărată.

"Italianul Pablo Giovani Baccini, care nu ştiu cum rătăcea aici în Chişinău, el m-a învăţat, de fapt, m-a pus pe calea muzicii. Doi ani şi jumătate el mi-a făcut lecţie pentru toată viaţa", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Compozitorul Doga spune că acest spectacol este dedicat tuturor mamelor, care sunt şi care nu sunt în viaţă. El şi-a amintit şi de mama sa, cea care i-a fost cel mai bun exemplu.

"Mama, sărmana, Dumnezeu să o ierte, care ca o albinuță, soarele nu răsărea dar ea deja muncea, eu mă culcam dar ea lucra. Când dormea nu ştiu. În genere îmi crea impresia că mamele nu dorm", a spus EUGEN DOGA, compozitor.

Prima Oră i-a făcut o surpriză artistului şi a invitat-o pe Catalina Cărăuş, care a interpretat o piesă pe muzica celebrului vals al lui Eugen Doga.

"Noi doi la pas, ca într-un vals, un fel de vals - nebunie. Mă topesc, toată privirea ta, mă atingi de parcă m-ai costa"

"Vă aştept dragi ascultători, fără voi nu-mi imaginez viaţa mea".

Prime

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.