Usted está aquí

O finalitate a Festivalului - concurs “Muzica sufletului meu“. Ediția a II-a. 28.09.2019

O finalitate a Festivalului - concurs “Muzica sufletului meu“,  dedicat Maestrului Eugen Doga. Ediția a II-a. 28.09.2019

 Al carui scop este descoperirea , instruirea si promovarea tinerelor talente cu varsta intre 6 si 18 ani.

Tamara Pereteatcu:

IN LUMINA CLIPELOR de azi la Salonul Muzical "Eugen Doga".
"Nu trăim ca niște supermeni, ci pentru a crea modele morale."
Salonul Muzical e că un om drag, care vrea să cuprindă întreaga lume. Esență e spiritualitatea capabilă să înfăptuiască acest lucru". (Eugen DOGA". Au participat laureați ai Festivalului "Muzica sufletului meu".Ediția a II-a. Au participat soliștii: Maria Baieș, Iustina Bogdan, Vlad Fedosov, Viorica Domnii; ans. de dansuri "Romanița", Gimn."S. Rahmaninov", Cahul, elevi de la Gimn. - grădiniță "I.Cretu" , s. Găvănoasa, Cahul, Școala de Arte, Căuseni, Colegiul Național de Arte Constanța, Școala de Muzică "Eugen Doga", profesori de muzică, susținători.

Vio Violeta:

Merci pentru invitatie Виорика Дога ! O sambata magica, o finalitate a Festivalului - concurs “ Muzica sufletului meu “ al carui scop este descoperirea , instruirea si promovarea tinerelor talente cu varsta intre 6 si 18 ani . Gala -Concert organizat la compozitorul Eugen Doga acasa , unde am fost delectati de muzica adevarata , care atinge sufletul.

Luminita Ciubotaru: 

Astazi am avut parte de clipe nemaipomenit de frumoase,emotii de bucurie.Finalizarea concursului regional "muzica sufletului meu"-dedicat MARELUI nostru compozitor EUGEN DOGA.Evenimentul a avut loc chiar acasa la Maestru -- asa a dorit dumnealui,sa rasune mizica interpretata de mai multi copii participanti ai concursului din diferite localitati. Chisinau,Causeni,Cahul.Viorica Donoi,Maria Baes,ansamblul de dansuri a Scolii de Arte Causeni au fost prezenti cu cele mai frumoase creatii din repertoriul Maestrului Eugen Doga
LA MULTI ANI MAESTRE!!

Luminita Suveica:

La Maestru Eugen Doga împreuna cu colegele din clubul Rotary Chișinău, Bivol Svetlana și Valentina Badrajan am admirat copii talentați de la Cahul, care au avut un splendid program artistic cu cântece și dansuri, iar maestru le-a mulțumit și le a adus cadouri in dar.
O zi de sâmbătă perfecta.

Tatiana Alexandrova: 

Gavanosenii acasă la Maestrul Eugen Doga!!!! Emoții de nedescris....

 

 

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.