Usted está aquí

Compozitorul Eugen Doga, cetăţean de onoare al municipiului Vaslui. Agenția Națională de Presă AGERPRES. 14.08.2021

Compozitorul Eugen Doga a primit, sâmbătă, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Vaslui, titlul de cetăţean de onoare al municipiului reşedinţă, în urma votului exprimat în unanimitate de aleşii locali.

"Am îndrăznit să vin în faţa dumneavoastră să prezint un om. Este un om cu adevărat deosebit, pentru că s-a dedicat unei zone de a mulţumi sufletul. Lucrurile materiale se pierd în timp, însă arta, compoziţia rămân veşnice. Pentru noi sunteţi o mare personalitate, opera dumneavoastră va rămâne peste vreme. Momentul de astăzi să vă rămână în suflet ca o dată când aţi pătruns definitiv în inimile vasluienilor", a spus primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Compozitorul Eugen Doga s-a declarat onorat de distincţia primită şi a spus că acest titlu îl obligă să revină în Vaslui şi cu alte ocazii.

"Fiecare dintre noi are un traseu al vieţii dăruit de Cel de Sus şi trebuie să îl trecem cu demnitate. Eu sunt un scriitor muzical. Scriu pentru a aduce bucurie lumii. Eu caut curentul care mângâie, care aduce bucurie, fericire, care ne uneşte', a afirmat artistul.

Eugen Doga va susţine, sâmbătă, un recital în cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui. AGERPRES/(AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Loredana Ciobanu/FOTO AGERPRES

Agenția Națională de Presă AGERPRES

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.